DCMM blog: magyar versenyzők II.

Idén hétfős csapat indul a modderek legnagyobb európai versenyére, a DCMM-re, melyet a hétvégén tartanak Kölnben, a Gamescom játékos seregszemlén. Csabi112, vagyis Várkuti Csaba az xBlue fantázianevű alkotásával indul, melyet a Veletech Moddingversenyen is megcsodálhattunk, ahol a casecon kategória első helyét szerezte meg. Különlegessége az íves vízhűtéses radiátor valamint az egyedileg készített vizesblokkok, illetve a rengeteg polírozott és plexi alkatrész.



[+]

GumisPeter, vagyis Bartos Péter a 2010-es DCMM-en közönségdíjas volt a roppant látványos, alumínium felnibe épített számítógépével. Idén is az autós témában és az alumíniumnál maradt: nyolchengeres Mercedes motorblokk köré építette első komolyabb vízhűtéses alkotását. A gépről még nincs teljes képünk, ugyanis a legutolsó pillanatra állt össze.


[+]

Soccer, vagyis Fresli János modjának alapötletéről már a tavalyi DCMM-ről hazafelé beszéltünk egy kicsit. Akkor még nem gondoltuk, hogy ilyen rövid idő alatt megcsinálja a fantasztikus Csillagkaput, aminek egy speciális, tükrös rendszer az alapja. Egyelőre erről a remekbe szabott modról sincs részletes képünk, de íme a kapu működése.

Azóta történt

Előzmények