DCMM blog: javában folyik a Live Mod

A Gamescomon tartott DCMM moddingveseny első száma hagyományosan a Live, vagyis élő, helyszíni moddolás. A hat csapat ideje a mai – vagyis harmadik – nyolc órás szakasszal a végéhez ér. Feladatuk a PlanetSide 2 online FSP játék három frakciójából az egyik stílusában átalakítani a rendelkezésre álló Bitfenix házat. A hat csapat testvériesen megosztozott a feladaton: a kék-sárga New Conglomerate, a vörös Terran Republic és a lila Vanu Sovereignty frakciót is két-két csapat választotta.


A Babetech.de csapat A Babetech.de csapat
A Babetech.de csapat [+]


Az E-RIP csapat Az E-RIP csapat
Az E-RIP csapat [+]

Mind a hat modderpáros plakátján rövid bemutató szerepel a modból, amiből ugyanúgy nem sok derül ki a végeredményről, ahogyan az éppen folyó munkálatokból. Már csak néhány óra van hátra a rendelkezésre álló huszonnégyből, mégis mindenhol atomjaira szedett gépeket láttunk, melyeken szorgosan dolgoztak a modderek, nagyon komoly eszközparkot bevetve.


Az Elegance v2.0 csapat Az Elegance v2.0 csapat
Az Elegance v2.0 csapat [+]


A Pointless Steampunk csapat A Pointless Steampunk csapat
A Pointless Steampunk csapat [+]

Jones965 német társával együtt a New Conglomerate színeibe öltöztetett medikitet mintáz meg a modjával, amit éppen festés közben kaptunk le – egészen ígéretes. BaluC és Soccer plakátján a Vanu Sovereignty frakció szerepelt, de a háromszög alakú gépházon mind a három frakció jele megtalálható, és a leírás szerint mozgó alkatrészekre is számíthatunk.


A Team Europe csapat A Team Europe csapat
A Team Europe csapat [+]


A Triengle Design csapat A Triengle Design csapat
A Triangle Design csapat [+]

Azóta történt

Előzmények