Hirdetés

Nekimegy a Surface Huboknak a Dell

A vállalat egy 75 hüvelykes kijelzővel veszi célba a Microsoft megoldásait.

A Dell úgy látszik megirigyelte a Microsoft Surface Hub sorozatát, ugyanis úgy döntöttek, hogy egy saját, üzleti szintre szánt megoldással támadják le a nagyvállalati piacot. A C7520QT jelölésű, 75 hüvelykes, 3840x2560 pixeles felbontású IPS panelt használ, utóbbinak hála 178 fokos betekintési szögekre lehet számítani 350 nites fényerő és 1200:1 statikus kontrasztarány mellett.

Természetesen az eszköz érintésre érzékeny, és akár húsz ujj egyidejű tapogatását is képes lekövetni, ami a célpiacot tekintve jól fog jönni. Az aljzatok tekintetében három HDMI 2.0, egy DisplayPort 1.2, egy D-Sub, négy USB 3.0 Type-A, egy soros port, valamint egy Ethernet aljzat áll rendelkezésre, illetve egy beépített 20 wattos hangszóróval is lehet számolni.

A Dell megoldása a Microsoft Surface Hubjaival ellentétben nem tartalmaz alapértelmezetten számítógépet, de a vállalat opcionálisan tud beleépíteni egy OptiPlex Micro PC-t, viszont akár külső rendszerrel is működtethető. Akárhogy is dönt a megrendelő a kijelzőt menedzselő szoftver a csomag része.

A Dell C7520QT interaktív üzleti tábla már elérhető Japánban 598 000 jenért cserébe, viszont heteken belül érkezik az Egyesült Államokba is, ahol 5999 dollárért kerül az üzletekbe. Természetesen a számítógéppel rendelkező variánsért többet kell fizetni, hiszen az ár tartalmazza majd a kiválasztott OptiPlex Micro PC-t is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Előzmények

Hirdetés