Hirdetés

Célegyenesben a kifordítható kijelzős Dell Latitude XT3-as tablet

Év eleji bemutatása, és az akkor júliusra ígért megjelenése ellenére a Dell Latitude szériás XT3 tablete még mindig nem érkezett meg a piacra, ám már úgy tűnik, nem kell sokat várni rá. Az XT3 modell nemrég már kikerült a gyártó kanadai és egyesült államokbeli oldalára, így az FCC-s képek után már hivatalos fotókon is szemügyre vehetjük a gépet.

A tablet jelen esetben a kifordítható képernyős verziót takarja, azaz a készülék notebookként és táblagépként is használható. Kijelzője 13,3”-es képátlójú, felbontása 1366x768, és kezeli az ujjal vagy stylusszal való bevitelt is. A folyadékálló billentyűzet alatt egy második generációs Intel Core processzor dolgozik az Intel HD 3000 grafikus maggal együttműködve. A kis laptopba került DVD meghajtó, HD felbontásra képes webkamera, kártyaolvasó, IEEE 802.11b/g/n-es szabványokat is ismerő Wi-Fi kártya, 3.0-s Bluetooth adapter, Gigabit Ethernet vezérlő, 3G modem, valamint a hasonló masináknál ritkaságnak számító GPS vevő is.


[+]

Az akkumulátor hat vagy kilenccellás lehet, a 323 x 222 x 31 mm-es készülék vázának erősségéért pedig a Tri-metal dizájnú felépítés felel. A tablet érkezésének pontos dátuma egyelőre nem ismert, ahogy az ár sem.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés