Miracast támogatású hordozható projektor a Delltől

A Dellről kevés embernek jutnának eszébe elsőre a projektorok, pedig ez a készülékek is megtalálhatóak a gyártó termékkínálatában. A konszern a közelmúltban bejelentette, hogy az M900HD személyében egy hordozható modellel bővítik a palettát.

Dell M900HD
Dell M900HD

A DLP technológiára épülő készüléket a gyártó a szokásoknak megfelelően elsősorban üzleti célű felhasználásra ajánlja, tehát elsősorban irodákban, előadótermekben, tárgyalókban találhat otthonra, de persze, ha minden kötél szakad, egy filmet is meg lehet nézni a segítségével. Maximális felbontása 1280x800 képpont, kontrasztaránya 10 000:1, legnagyobb fényereje pedig 900 ANSI lumen. Ez utóbbi a hordozható vetítők kategóriájában viszonylag magas értéknek számít, és már arra utal, hogy nem kell feltétlenül tökéletesen ideális körülményeket teremteni, azaz teljesen besötétíteni ahhoz, hogy lehessen használni. Rendelkezik beépített Wi-Fi-vel és támogatja a Miracast technológiát, aminek köszönhetően az Android, illetve iOS alapú személyi mobil eszközökön található tartalmak viszonylag egyszerűen tükrözhetőek a segítségével.

A beépített médialejátszó sem hiányzik belőle, amelyet elsősorban a dokumentumok, PDF állományok, prezentációs kezelésére szánnak, de emellett az AVI videókkal is megbirkózik. A másfél kilogramm tömegű, méretei révén akár egy kisebb táskába is egyszerűen elpakolható (232 × 164 × 43 mm) projektor 910 dolláros áron kerül a boltok polcaira.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés