Hirdetés

A Dell is tiszteletét teszi a külső monitorok piacán

A C1422H csatlakoztatásával notebookunk hálózati adapterét is kiválthatjuk.

Végre a Dell portfóliójából is válogathatnak azon felhasználók, akik könnyen hordozható monitorra vágynak, ugyanis az amerikai vállalat piacra dobta C1422H jelzésű megoldását. A 322,37 x 14,3 x 202,69 mm kiterjedésű, 590 grammos eszköz 14 hüvelykes, Full HD felbontású, üveggel borított IPS kijelzőt kapott, amelynek épségét a mellékelt védőtokkal tudjuk megóvni.


[+]

A 72%-os NTSC színtérlefedettséggel, 178 fokos betekintési szögekkel és 700:1 kontrasztaránnyal bíró megjelenítő 300 nites fényerőre képes, továbbá megkapta a gyártó kékfénycsökkentő ComfortView módját is, utóbbi két tulajdonságot ráadásul a kihajtható állványon található gyorsgombok segítségével, a menükben való matatás nélkül is be tudjuk állítani.


[+]

Az állványon helyet kapott még két USB Type-C csatlakozó, amelyből az egyiket az áramellátáshoz, a másikat pedig a notebookkal (vagy igény esetén okostelefonnal, tablettel, PC-vel, stb.) történő csatlakoztatáshoz használva utóbbi adapterére nem is lesz szükség, ugyanis mindkét port képes tölteni is a rákötött eszközöket 65 wattos maximális teljesítménnyel.


[+]

A Dell újdonsága az Egyesült Államokban már kapható, vételára 350 dollár, az európai elérhetőséggel kapcsolatban még nincs információnk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés