Hirdetés

A Dell bemutatta a világ első Dual Quad HD felbontású kijelzőjét

A gigantikus kijelző 5120x1440 pixeles felbontásán két PC képe is elfér egyszerre.

Az amerikai gyártó az első, amely piacra dob egy Dual Quad HD felbontású monitort. Az UltraSharp U4919DW 32:9 képarányú IPS paneljén nem kevesebb, mint 5120x1440 pixel terpeszkedik. A főleg irodai, kreatív felhasználásra szánt megjelenítő 60 Hz-es képfrissítéssel, illetve 99%-os sRGB színtérlefedettséggel rendelkezik, 3800R sugárban meghajlított kivitele és mindkét irányban 178 fokos betekintési szöge pedig lehetővé teszi, hogy minden a legmegfelelőbb szögből vizslathassuk a pixeleket.


[+]

Hátul csatlakozók hada sorakozik, a két darab 2.0-s HDMI és egy darab DisplayPort 1.4 bemeneten kívül találunk még egy USB-C portot, mely 90 W teljesítményt képes leadni, ezzel biztosítva az akár nagyobb méretű notebookok töltését. A hatalmas kiterjedésnek köszönhetően a monitor képes egyidejűleg megjeleníteni két csatlakoztatott számítógép képét is, az 5 darab USB 3.0 port, valamint a KVM switch technológia segítségével akár menet közben is átválthatjuk, hogy a monitorhoz kötött beviteli eszközökkel melyik PC-t szeretnénk vezérelni.


[+]

A fentieken felül természetesen az 1699 dolláros árért elvárható a magasság, dőlésszög és elfordulás állítását biztosító talp is, amit meg is kapunk. A Dell U4919DW egészen pontosan október 26-án válik elérhetővé az Egyesült Államokban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés