Dizájnos okosnyomtató a HP-tól

A HP Tango modellek szövetborítással is elérhetőek, melynek köszönhetően jól illeszkednek egy modern nappali arculatához.

Manapság minden termékkategóriában elérhetőek túldizájnolt modellek, lassan nincs olyan eszköz, amit ne lehetne anélkül elhelyezni a lakásban, hogy ne ordítson róla messziről funkciója. Ezt hozza el a nyomtatók világába a HP, ugyanis Tango és Tango X néven bemutatott okosnyomtatóik opcionálisan szövet- és parafaborítással is elérhetőek.


[+]

Az újdonságok a felhő alapú kapcsolatnak köszönhetően a világ bármely pontjáról elérhetőek, ráadásul képesek együttműködni az Amazon Echo, Google Assistant és Microsoft Cortana személyi asszisztensekkel is, így az eszközt akár a hangunkkal is vezérelhetjük. Elérhető a HP előfizetéses Instant Ink szolgáltatása is, amely képes automatikusan új tintacsomagot rendelni ha kifogyásközeli állapotot érzékel. Android és iOS rendszereken használhatjuk a HP Smart alkalmazást is, erre szükség is lesz az eszköz telepítéséhez és kezeléséhez, ráadásul ez az alkalmazás a telefon kameráját szkennerként használva még fénymásolót is faraghat nyomtatónkból.

A HP Tango már elérhető a gyártó weboldalán 149 dolláros áron, a szürke vagy kék szövetborítással ellátott, 199 dolláros Tango X-re azonban még várni kell. Jó hír, hogy ezt a „takarót” akár később is megvásárolhatjuk, egyelőre ismeretlen áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés