Második generációjához ért a HP Sprocket

Az amerikai zsebnyomtató jobb képminőséget és új dizájnt is kapott.

Megérkezett a tavaly bemutatott HP Sprocket mobilnyomtató második kiadása. A gyártó weboldalán csak 2nd Edition névvel fémjelzett eszköz az előd fényes felületű házához képest már matt műanyag burkolatot kapott. A 2017-es verzióhoz hasonlóan az újdonság is a Polaroid Zink technológiáját alkalmazza, vagyis nincs szükség tintacserére, hiszen a festék a 2 x 3 hüvelyk méretű fotópapíron található egymásra rétegezve, amikből a hő hatására alakul ki a színes kép.


[+]

Az új generáció – az új Luna Pearl, Noir és Blush színek mellett – közösségi funkciókkal próbál vásárlókat magához csábítani. Az egyik ilyen a Shared Experiences névre keresztelt megoldás, amelynek segítségével az iOS és Android operációs rendszerekre elérhető Sprocket alkalmazáson belül fotóalbumokat hozhatunk létre és oszthatunk meg ismerőseinkkel. Az újdonság az előddel ellentétben már nem csak egy, hanem akár három eszköz egyidejű csatlakozását teszi lehetővé Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül, ezek mindegyikéhez egyedi LED színeket rendelhetünk, így ránézésre is megállapítható, hogy éppen kinek a képét nyomtatja a kütyü.

A többfelhasználós működéshez kapcsolódóan jópofa apróság, hogy telefonunk kameráját használva kiterjesztett valóságban láthatjuk a nyomtatásra várakozó képeket, valamint a folyamat állapotát. A HP Sprocket 2nd Edition nagyobb részletességet és élethűbb színeket ígér, mint az eredeti Sprocket, ennek valóságtartalmáról majd az első tesztekben lehet meggyőződni. A start itthon a következő év tavaszán várható, méghozzá 149 eurós, vagyis nagyjából 50 ezer forint körüli áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Előzmények

Hirdetés