Hirdetés

Elkezdték árulni a Xiaomi 100 hüvelykes tévéjét

A Redmi Max 100" 4K felbontású, HDR támogatású, illetve 120 Hz-es képfrissítési rátát produkál.

A Xiaomi nálunk inkább a mobil eszközeiről híres, pedig a kínai megakonszern a televíziós szektorban is megkerülhetetlen szereplőnek számít globálisan. A vállalat ráadásul nem csak az olcsóbb kategóriában tarol, hiszen a drágább, prémium szinten is rendelkezik figyelemreméltó megoldásokkal.

A cég a jövőben még tovább szeretné erősíteni a pozícióit ebben a szegmensben, legalábbis erre utal, hogy egy hatalmas, és méregdrága modellt küldenek a csatába. Ez a Redmi Max 100" névre hallgató készülék, amely mint a neve is jelzi, 100 hüvelykes, azaz 254 centiméteres képátlóval bír. A fejlesztés 3840x2160 képpont megjelenítésére képes, azaz 4K-s, biztosítja a HDR anyagok kezelését, maximális képfrissítési rátája 120 Hz, emellett támogatja a variálható frissítési frekvencia használatát is.

Ahhoz képest, hogy mekkora, az integrált hangrendszere meglehetősen visszafogott, hiszen mindössze két darab 15 wattos rejtett hangsugárzó került bele. A termék első körben hazai pályán, azaz Kínában kerül a boltokba 20 000 jüanos, tehát mintegy 1,05 millió forintos áron.

Előzmények

Hirdetés