Hirdetés

Elöl és hátul is világít az ASUS ROG Strix XG27AQM

A tajvaniak új játékos kijelzője RGB-s ROG logót kapott, így nem csak a 400 nites IPS panel képes rajta fényt kibocsátani.

Bemutatkozott az ASUS legújabb, gamereknek szánt megjelenítője, a 27 hüvelykes, Aura Sync RGB világítással is ellátott ROG Strix XG27AQM. A 400 nites maximális fényerővel és VESA DisplayHDR400 minősítéssel rendelkező eszköz QHD felbontású IPS panelt kapott, amelynek maximális képfrissítési rátája 270 Hz, a szürkéből szürkébe történő váltás válaszideje pedig mindössze fél ezredmásodperc.


[+]

A kijelző támogatja az NVIDIA G-Sync technológiát, továbbá több, játékosok számára érdekes funkció mellett megkapta az ASUS ELMB-t is, ami a mozgási elmosódás csökkentésére hivatott. A monitor játék mellett munkára sem teljesen alkalmatlan, hiszen az sRGB színteret 150, a DCI-P3-at pedig 97 százalékban sikerült lefedni, emellett a gyári állvány konfigurálhatóságára sem lehet panaszunk, a minden irányban való állíthatóság mellett a pivot mód is megoldható. A hátoldalon két-két HDMI 2.0 és DisplayPort 1.4 bemenet, egy jack kimenet és egy kétportos USB 3.0 hub kapott helyet.


[+]

Az újdonság piacra kerülésének ideje és ajánlott fogyasztói ára nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés