Hirdetés

Szellősnek látszó házakat mutatott be az Enermax

Egy E-ATX-es és egy micro ATX-es megoldás jött, amik két színben készülnek, és korrektül megpakolhatók alkatrészekkel.

Az Enermax két, balján zsanérosan nyíló (edzett) üveglapot hordó, feketében vagy fehérben egyaránt választható házzal szaporította kínálatát, amelyek egymás eltérő méretű változatai, és frontjukon elég egyedi dizájn kereteiben sorakoznak nagy számban a szellőzőrések.


[+]

A 470 mm magas, 210 mm széles, illetve 415 mm mély, 7 bővítőhelyes MarbleShell MS31 RGB sztenderd kétkamrás belsejében akár E-ATX formátumú deszka is hadrendbe állítható, miközben az alaplapi tálca hátoldalán 25 mm széles térrészt hagytak a kábelek rendezésére, amihez tépőzáras pántok asszisztálnak. A géplakban 162 mm magas processzorhűtő, elülső radiátor meglététől függően 370 vagy 410 mm hosszú videokártya és két 2,5, egy 2,5/3,5, valamint egy 3,5 hüvelykes meghajtó fér el.


[+]

Három mágneses porszűrő betéttel védett hardvereink hőmenedzsmentjét 11 ventilátorral segíthetjük, amikből négy 120 mm-es, ARGB LED-ekkel meghintett példányt megkapunk tartozékként, de radiátorból is becsavarozhatunk hármat, ráadásul ezekből egy 420, egy pedig 360 mm-esre nőhet. A tetőlemez jobb oldalának előlap felé eső részén állomásozó I/O szigeten egy USB 3.2 Gen2 Type-C, plusz két USB 3.2 Gen1 Type-A kapu telepedett le a 3,5 mm-es audio jack szomszédságában, és extraként egy VGA-támasztékot mellékelnek a szintén mágnessel zárható oldalpanellel megáldott modellpárhoz.


[+]

A miditorony kisebbik, 5 bővítőhelyes testvére a MarbleShell MS21 RGB nevet kapta, és Mini-ITX-es vagy micro ATX-es alaplapokat tud fogadni. A 435 mm magas, 210 mm széles, továbbá 370 mm mély konstrukció 325 vagy 365 mm hosszúságú grafikus vezérlőket képes elszállásolni, ám a CPU-hűtők kompatibilitásának tekintetében nincs különbség a fentebb taglalt rokonához viszonyítva.


[+]

A beköltöztethető szélgépek száma nyolc (négy fénydiódás darab ezúttal is benne van a csomagban), a radiátoroké három, azonban az utóbbiak közül a két legnagyobb 360 és 280 mm-es lehet. A világítást – csakúgy, mint a nagyobb márkatárs esetében – ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light Sync, Gigabyte RGB Fusion 2.0, Razer Chroma RGB vagy az Enermax saját technológiájával címezhetjük.


[+]

Bár a gyártó hivatalosan nem közölt árakat, az MS31-et 112, az MS21-et meg 80-90 fontért sikerült megtalálnunk egy angol honlapon. A garanciaidő egységesen 2 év.

Azóta történt

Előzmények

  • Megfizethető Sharkoon házak jöttek

    A német cég egy koncepciót hatféle kivitelben tálal, és gondolt azokra is, akik nem rajonganak a panorámás megoldásokért.

  • Jól szellőző Thermaltake ház extrákkal

    Az újdonság burkolatának több, mint 55 százaléka perforált, a PCI bővítőmodulját 90 fokban elforgathatjuk, és alkatrészeink tisztaságára is vigyáz.

  • Begolyóztak az Enermaxnál

    Az új modellek előlapjainak világítása olyan hatást kelt, mintha a kialakított csatornákban üveggolyók gurulnának ide-oda.

  • Új Enermax ház mutatkozott be

    A Makashi MK50 eddig ismeretlen áron nyújt E-ATX méretű alaplapokat fogadó belteret, valamint szinte végtelen számú ventilátorhelyet.

Hirdetés