Hirdetés

Jól szellőző Thermaltake ház extrákkal

Az újdonság burkolatának több, mint 55 százaléka perforált, a PCI bővítőmodulját 90 fokban elforgathatjuk, és alkatrészeink tisztaságára is vigyáz.

A Thermaltake bejelentette, hogy 100 dollárért megvásárolhatóvá vált a Ceres 300 TG ARGB névre keresztelt, E-ATX-es miditronya, amelynek 7 bővíthelyes PCI keretét elforgathatjuk.


[+]

A 475 mm magas, 245 mm széles, illetve 463 mm mély, üresen 7,8 kilogrammos konstrukciót feketébe vagy fehérben (Snow) választhatjuk, és a balról 4 mm vastagságú edzett üveglappal takart belsejébe 185 mm magas processzorhűtőt, radiátor meglétének függvényében 340 vagy 370 mm hosszú videokártyát, valamint két 2,5 vagy egy 3,5 hüvelykes háttértárat építhetünk be. A felül megtelepedett előlapi kivezetések felhozatalában egy USB 3.2 Gen2 Type-C csatolót, két USB 3.2 Gen1 Type-A kaput és két 3,5 mm-es audio jacket vehetünk lajstromba.


[+]

Öt porszűrő betéttel védett hardvereinkre legfeljebb hét ventilátorral küldhetjük a hűsítő fuvallatokat (három 140 mm-es, PWM-es CT140 légkavaró tartozék, és kettőn ARGB LED-ek sorakoznak, amelyeket az ismertebb alaplapi technológiákkal címezhetünk), míg radiátorokból maximum hármat csavarozhatunk be.


[+]

A szellőzőrések tengeréből nem csupán a frontra és a tetőre, de a leválasztott tápkamra mindkét oldalára is jutott, azonban a termék érdekessége az utóbbi térrész elejébe költöztetett, opcionális kijelző, amit a gyártó portfóliójában LCD Panel Kit for Ceres Series néven találhatunk meg (természetesen két színben), ugyancsak 100 dolláros áron.


[+]

A 3,9 hüvelykes, TT RGB Plus 2.0 szoftverrel vezérelhető képernyő 128 x 480 pixeles felbontással dolgozik, és a rendszerinformációkon kívül pontos időt, időjárás-jelentést, képeket, esetleg animált GIF-eket rakhatunk ki rá. Egy említést még megér, hogy ha más Ultra szériás Thermaltake motyónk is van LCD-vel, a kis méretű megjelenítőkön futó tartalmak között interakciót hozhatunk létre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés