MDA kupakokkal érkező, 96 százalékos wireless klaviatúra az Epomakertől

A mezei PC-vel, illetve Apple vasakkal egyformán összepárosítható, hot swapes megoldásban debütálnak a vállalat Flamingo és Budgerigar kapcsolói.

A szimpatikus mechanikus billentyűzetekben utazó Epomaker egy új modellel bővíti portfólióját, ami TH96 néven mutatkozik be, és Kickstarteren már tizenegyszeresen teljesítette a célul kitűzött összeget, noha még több, mint egy hónap hátra van a projekt lezárásáig.


[+]

A numerikus paddal érkező, de kicsit keskenyebbre vett, 96 gombos újdonság gyorscserés foglalataiba a gyártó előre megkent, 3,8 mm-es úton járó, lineáris Flamingo vagy taktilis Budgerigar kapcsolóit kérhetjük, de utólag bármilyen három- vagy öttűs switch-et felhasználhatunk, ha úgy tartja kedvünk. Itt érdemes megjegyezni, hogy a kísérletező hangulatban lévők kipróbálhatják a cég lineáris/"félig néma" Comte kapcsolóit is, viszont ezeket külön kell megvásárolniuk.

[+]

Az 1180 grammos, műanyagházas apparátus kétféle szürkében és sárgában feszítő Theory verziójához MDA, a szürke/fehér kiadásához picit lekerekített peremű, MDA V2 profilú PBT kupakokat adnak, de mivel a 19 világítási módot ígérő, állítható színhőmérsékletű, szaturációjú, fényerejű és effektsebességű LED-ek felénk néznek, önerőből bármikor Cherry profilra válthatunk. Nem elhanyagolható részlet, hogy a ketyere dobozából négy 1u (speciális), meg négy 1,25u széles (Machez) billentyűsapka, egy kupak-, illetve egy kapcsolószedő csipesz hullik az ölünkbe bónusz gyanánt.


[+]

A kiosztás tekintetében US ANSI és ISO egyaránt szerepel a menün, és a szerkezet jobb felső sarkában egy méretes, CNC marással formázott, mágneses kupakkal ellátott (alumínium) tárcsa található, amely tekerésre a hangerőt szabályozza, benyomásra pedig a Play/Pause funkciókat foganatosítja, azonban más jellegű feladatokra is befogható.


[+]

A szilikon gasket mountos, variálható dőlésszögű (összesen három állás van) periféria rozsdamentes acél plate-et kapott, ami alá poron habszivacsot és egy hangelnyelő gumipadot helyeztek, ám az utóbbiból a nyomtatott áramköri lap alatt is befigyel egy vaskosabb darab. A konstrukció 2,4 GHz-es rádiófrekvenciával vagy 5.0-s Bluetooth-szal képes a célgéppel kommunikálni, de a 6000 mAh-s akkumulátor töltéséhez adott, 1,5 méteres Type-C/Type-A kábellel a vezetékes üzemmód számára is zöld a lámpa, ergo egyszerre három eszközhöz csatlakoztatjuk a drágát.


[+]

A termék korai támogatói már 130 dollárért megrendelhetik a wireless kivitelt (a 120 dolláros opció elfogyott), de ha a szinte határtalan makrózhatóság a zsánerünk, akkor sincs veszve minden, ugyanis a tasztatúrából készül egy kizárólag madzagos, 160 (180) dolláros változat, amely baráti viszonyt ápol a QMK/VIA programozással. A szállítás az előrejelzés szerint augusztusban lesz esedékes.

[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés