Hirdetés

Gamer monitorral támad a Lenovo

A friss, 1440p-s modell képfrissítése egészen 180 Hz-ig húzható.

A Lenovo bejelentette, hogy egy új, alapvetően játékosoknak szánt megjelenítővel rukkol elő, ami a hagyományos, sík kialakítású berendezések hatalmas táborát erősíti, és a Lenovo Legion Y27q-30 nevet kapta.

A készülékbe egy 27 hüvelykes, QHD felbontású, azaz 2560x1440 képpontos IPS panel (8 bit + FRC) került, amelynek statikus kontrasztaránya 1000:1,  maximális fénysűrűsége 400 cd/m², és a HDR tartalmak kezelését is biztosítja. Az 1 ezredmásodperces GtG válaszidővel dolgozó periféria képfrissítési rátája 165 Hz, amely az Overclock funkció bekapcsolásával 180 Hz-ig tornászható fel. A berendezés támogatja az AMD FreeSync Premium technológia használatát, és természetesen a kékfényszűrő sem hiányzik belőle.

Az újdonság 3 wattos beépített hangrendszert, egy 1.4-es DisplayPortot, két HDMI 2.0 bemenetet és egy fejhallgató kimenetet kapott a mindenhogy állítható talp mellé, de szorítottak helyet rajta négy darab USB 3.0 portnak is. Azt egyelőre még nem tudni, hogy mikor és milyen áron kerülhet majd a boltokba a termék.

Előzmények

Hirdetés