Hirdetés

Ethernet porttal hódít a Philips új monitora

A gyártó újdonsága esetében nem lehet okunk panaszra a csatlakozók szempontjából, a szokásos HDMI és DisplayPort duó mellett USB ki- és bemenetet, Ethernet csatlakozót és jack portot is kapunk.

A Philips monitorai nem a beszédes nevükről híresek, nincs ez másként a most bemutatott, nem túl könnyen megjegyezhető nevű Brilliance 272P7VUBNB modell esetében sem. Persze a monitorok piacán otthonosan mozgó vásárlók már kitalálhatták, hogy egy 27 hüvelykes megjelenítőről beszélünk, egyéb tulajdonságokat azonban nem tudtunk meg a megnevezésből, így inkább összeszedtük mi a részletes specifikációkat, hogy a boltban állva ne kézrátétellel kelljen ezeket kitalálni.


[+]

A 178 fokos betekintési szögekkel operáló IPS panelen 3840x2160 pixelt szórtak szét, amelyek másodpercenként hatvanszor képesek megjelenni, legfeljebb 350 nites fényerővel és 5 ezredmásodperces GtG válaszidő mellett. Az 1000:1 kontrasztarányú kijelző 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes, az sRGB színteret pedig 122%-ban fedi le, míg a színhűséget a gyártás során elvégzett Delta E≤2 pontosságú kalibráció garantálja. A magasság, döntés és forgatás tekintetében konfigurálható, továbbá a pivot móddal is rendelkező SmartErgoBase állványon pihenő monitort a tervezők 3H keménységű tükröződésgátló bevonattal is ellátták, amelyre a 350 nites fényerő miatt világos irodai környezetben valószínűleg szükség is lesz.


[+]

Csatlakozók terén elégedettek lehetünk, nem elég, hogy a szokásos DisplayPort 1.2 és HDMI 2.0 bemeneteket egy 65 wattot leadni képes USB Type-C-vel is kiegészítették, de a kizárólag Type-C-vel ellátott notebookkal rendelkezők életének megkönnyítésére is gondoltak a kétportos USB 3.2 Type-A hub és egy gigabites tempóra képes RJ-45 csatlakozó hátlapon való elhelyezésekor, ezzel szükségtelenné téve a adaptereket.


[+]

A Philips Brilliance 272P7VUBNB már rendelhető az ismertebb webáruházakból, ajánlott fogyasztói ára 350 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés