50 dollárt kóstál az EVGA legújabb billentyűzete, a Z12

Az RGB világítással is rendelkező periféria termékoldalán az IP32 és a Cherry MX kifejezéseket is megtaláljuk.

Az EVGA elérhetővé tette legújabb, Z12 RGB névre keresztelt billentyűzetét, bár egyelőre még csak az Egyesült Államokban, amerikai kiosztással, de az újdonság remélhetőleg hamarosan Európába is megérkezhet.


[+]

A mindössze 50 dollárba kerülő eszköz termékoldala egy kicsit becsapós, ugyanis a kupakjai a Cherry MX switchek rögzítési megoldását kapták és a képen is úgy tűnik, mintha az említett gyártótól származó mechanikus kapcsolók lapulnának a burkolat alatt, erről azonban szó sincs, a Z12 személyében egy egyszerű, membrános megoldást tisztelhetünk.


[+]

A 6KRO-képes klaviatúra tulajdonságai közül érdemes kiemelni az IP32 szintű víz- és porállóságot, az 5 makrógombot, a dedikált multimédiás vezérlőket, illetve az ötzónás RGB háttérvilágítást, a számítógéppel való kapcsolódást pedig a szövetborítású USB kábel biztosítja.


[+]

A 473 x 151,5 x 38,5 milliméteres, 1 kg tömegű EVGA Z12 doboza nem bővelkedik tartozékokban, a mágnesesen rögzíthető csuklótámasz például csak utólag vásárolható meg, ennek felára azonban nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EVGA

Előzmények

Hirdetés