Hirdetés

Fél éven belül a második AIO-ját mutatja be a be quiet!

Ezúttal egy korábbi modell, a Silent Loop kapott némi ráncfelvarrást.

A be quiet! bemutatta a 2016-ban leleplezett és általunk is tesztelt Silent Loop kompakt vízhűtés második generációját, amely 120, 240, 280 és 360 mm hosszú változatokban lesz elérhető, amelyekhez 120 vagy 140 mm átmérőjű, PWM vezérlésű Silent Wings 3 ventilátorok járnak majd.


[+]

Az alumíniumból készült radiátor 400 mm hosszú csőpáron keresztül csatlakozik a pumpát is magába foglaló, nikkelezett réz talppal ellátott CPU-blokkhoz, amely a vibráció és a zaj csökkentése érdekében háromkamrás belső kialakítást kapott. A pumpa percenként maximum 2800 fordulatra képes, amelyet a feszültség szabályozásával csökkenthetünk. Érdekesség, hogy a legtöbb AIO-val ellentétben a Silent Loop 2 szükség esetén újratölthető, az ehhez szükséges mennyiségű folyadék pedig megtalálható a dobozban, így jó ideig nem kell majd karbantartás vagy csere költségével számolni.


[+]

A blokk felső része körül alaplapról, vagy a mellékelt kontroller segítségével vezérelhető ARGB LED-ek kaptak helyet, a gyártó logója azonban kizárólag fehér színben képes világítani, de jó hír a visszafogottabb megjelenést kedvelőknek, hogy igény esetén az összes fény kikapcsolható.


[+]

A Silent Loop 2 minden, ma forgalomban lévő processzorfoglalatra felszerelhető, az egyetlen kivételt az AMD Socket sTRX4 jelenti, de júniusban ez is változni fog, ekkor kerül ugyanis piacra a hozzá tartozó rögzítőcsomag. Maga a hűtő a tervek szerint április 6-tól lesz megvásárolható, az árcédulán mérettől függően a 99, 129, 139 és 159 eurós összeg szerepel majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés