Hirdetés

Itt a második generációs be quiet Pure Rock Slim hűtő

Az új toronyhűtő mellett két, SSD-re való bordával is készült a be quiet.

A be quiet piacra dobja a 2016-os Pure Rock Slim második generációját, amellyel kapcsolatban a gyártó a korábbinál egyszerűbb rögzítést ígér (különösen AMD foglalatok esetén, de a ma kapható Intel CPU-kkal való kompatibilitás is adott), ezzel főleg a kisebb gépházak tulajdonosainak kedvezve, akiknek ugye ez a termék elsősorban szól.


[+]

A 82 x 97 mm alapterületű, 135 mm magas és 385 grammos processzorhűtő alumínium bordát és három pár, 6 mm átmérőjű, a processzor tetejével közvetlenül érintkező hőcsövet kapott, előbbi hűtéséről pedig egy 92 mm átmérőjű, PWM vezérlésű Pure Wings 2 ventilátor gondoskodik. A rendszer összesen 130 wattos TDP értékkel képes megbirkózni, mindezt 25,4 dB-es maximális zajszint mellett, ennyi zajt bocsát ki ugyanis a felszerelt ventilátor maximális fordulatszámon (2000 RPM).


[+]

A Pure Rock Slim 2 mellett a be quiet két, SSD-re való hűtőbordát is bejelentett. Az MC1 és MC1 Pro egyaránt alkalmas a kétoldalú, M.2-2280 formátumú SSD-k hűtésére, a kettő közti egyetlen különbséget az jelenti, hogy a Pro verzióban egy extra hővezető cső is helyet kapott.


[+]

A be quiet Pure Rock Slim 2 március 23-tól lesz megvásárolható 26 eurós áron, míg az MC1 és MC1 Pro bordák áprilisban kerülnek a boltokba 13 és 17 eurós árcédulával.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés