Hirdetés

Folyadékhűtéssel látta el Chaser MK-I LCS házát a Thermaltake

A Thermaltake még az idei CeBIT-en mutatta be méretes toronyházát, a Chaser MK-I XB modellt, melynek ezúttal egy átdolgozott, frissített változata érkezik a gyártótól. A Chaser MK-I LCS nagyjából megegyezik az elődjével, azonban beépítésre került egy teljes folyadékhűtéses rendszer, egészen pontosan a Bigwater 850GT készlet.

Ennek átlátszó tartálya 330 cm³ folyadékot tud tárolni, 240 mm-es hűtőegységén pedig két 120 mm-es ventilátor található. A keringetésért az óránként 500 liter folyadék mozgatására képes szivattyú felel, a processzorhoz pedig a lapos, rézből készült blokk csatlakozik. Emellett léghűtésből sincs hiány a ház szellőztetésére: egy 200 mm-es Colorshift (600~800 rpm) került elölre, valamint egy 140 mm-es TurboFan (1000 rpm) hátra.

Az előlapon két 5,25”-es bővítőhely kapott helyet, de belül további hat 3,5”-es fiók is található még. Előlapi kivezetései közt két-két 3.0-s és 2.0-s USB, egy eSATA, valamint egy-egy hang ki- és bemenet sorakozik, továbbá e ház tetején egy SATA dokkoló is lapul, mely 2,5”-es és 3,5”-es meghajtókat tud fogadni. A plexi ablakos oldallappal és kitámasztó talpakkal rendelkező Chaser MK-I LCS számítógépház hamarosan megérkezik tehát a boltok polcaira is, de az ára egyelőre nem derült ki.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés