Hirdetés

Bemutatkozott a gémereknek szánt Spacecraft VF-I Thermaltake ház

Jó szokásához híven ismét egy házzal újított a Thermaltake, amivel ezúttal is gémereket szeretnék elkápráztatni. A miditorony méretű új modell a Spacecraft VF-I nevet kapta, és nem éppen az a kifejezetten letisztult külsővel rendelkező típus. Elég csak szögletes mintás, itt-ott rácsos borítású előlapját, vagy a szintén rácsos ventilátornyílással, nyíl alakú benyomásos mintával díszített, valamint a kicsi plexi ablakkal ellátott oldallapját megnézni.


[+]

A mérete 462 x 216 x 485 mm-es (Ma x Szé x Mé), tömege pedig 6,1 kilogram. Meghajtóból elöl négy 5,25”-est tud fogadni, belül pedig további öt 3,5”-esnek és egy 2,5”-esnek van hely. Ezekbe szerszám nélkül is beszerelhetjük a tárolókat, optikai meghajtókat. Az előlapi csatlakozók közt a szokásos felhozatalt találjuk, azaz a hang ki- és bemeneteket, valamint két USB portot, amik közül az egyik ráadásul 3.0-s verziós.


[+]

Alaplapok közül a micro ATX és ATX méretűeket tudja fogadni, processzorhűtőből maximum 168 mm-est szerelhetünk be, a videokártyák pedig legfeljebb 320 mm hosszúságúak lehetnek. Hűtését gyárilag egy 120 mm-es, 1000 rpm-es fordulatszámon üzemelő, természetesen kék LED-es ventilátor biztosítja hátul, ami mellé még öt másikat is beszerelhetünk, illetve folyadékhűtéses rendszer számára is találunk hátul csővezető lyukakat.


[+]

A Thermaltake nem közölt árakat, ám néhány webshopban már fel lehet fedezni az új modell két változatát is. A csak USB 2.0 portos verzióért (VN60001W2Z) 52,15 eurót kell fizetni, de ha zsíros kenyéren élünk egy hétig, és rászánunk még 48 megspórolt centet, az USB 3.0-s kiadáshoz (VN600A1W2Z) is hozzájuthatunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés