Hirdetés

Jól megpakolható házpárost avatott a Gamdias

A 100 dollár környékére árazott duó a szellőzést és a porvédelmet sem veszi félvállról.

A Gamdias két ATX-es házzal jelentkezett, amelyek gyakorlatilag megegyeznek egymással, csak a mellékelt extrákban, s ebből kifolyólag javarészt a vizuális tálalásukban térnek el.


[+]

Az Athena P1 névre keresztelt miditorony 485 mm magas, 220 mm széles és 465 mm mély, 7 bővítőhelyes, balról edzett üveglappal határolt belsejében pedig 170 mm magasságú processzorhűtők és 405 mm hosszúságú – beépített támasztékkal megtámogatott, vertikálisan szintén munkára fogható – videokártyák férnek el.


[+]

Háttértárak vonatkozásában négy 2,5, egy 2,5 vagy 3,5, illetve egy 3,5 hüvelykes meghajtónak van hely az alaplapi tálca mögött és a kukkulóréssel ellátott tápkamra (kivehető) kombókeretében, miközben hardvereinkre hét ventilátor küldheti a hűsítő szellőt. E légkavarókból négy ARGB LED-ekkel meghintett, 120 mm-es példányt megkapunk a pénzünkért, de a vizezésre vágyók sem maradnak ki a jóból, ugyanis három radiátor felfogatására nyílik mód, melyekből kettő 360 mm-es is lehet.


[+]

5 voltos tüskesorral címezhető fénycsíkokból alulra is jutott kettő, a porszűrő betétek száma három, míg a kulturált vezetékrendezést kábeltakaró, illetve tépőzáras pántok segítik. A tetőlemez jobb elülső szegmensében egybetömörült előlapi kivezetések egy USB 3.2 Gen 2 Type-C, egy USB 3.0, meg egy USB 2.0 portban merülnek ki, ha a dupla audio jacket nem számítjuk, azonban a világítást dirigáló gomb ugyancsak itt található. A fronton gazdagon perforált fémpanel nyugszik, de a jobb oldalon is tiszteletüket teszik a szellőzőrések.


[+]

A konstrukció szerényebb köntösbe öltöztetett testvére az Athena P1 Lite, ami annyiban különbözik rokonától, hogy egyetlen (fekete) léghajtó jár hozzá, kettővel kevesebb 2,5 hüvelykes adattárat rakhatunk bele, a hasáról hiányoznak az előző bekezdésben említett fénycsíkok, továbbá az I/O szigetén az USB Type-C csatolót egy második USB 2.0 konnektor váltja fel.


[+]

A termék dobozára 90 dolláros árjelzést akasztottak, mialatt némileg hivalkodóbb szériatársáért 110 dollárt kérnek a kasszánál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés