Hirdetés

Ízléses DeepCool miditorony előlapi kijelzővel

A CH510-es kapott egy kis ráncfelvarrást, és egyik fedélzeti USB Type-A csatlakozója egy Type-C-nek adta át a helyét.

A DeepCool egy visszafogott dizájnú házzal bővítette portfólióját, mely egy már piacon lévő, nemrégiben általunk is tesztelt modell alternatív verziója, és méretes mesh betéttel ellátott frontjának tetején egy kijelzőt hord, amire központi egységünk és videokártyánk GPU-jának hőmérsékletét irathatjuk ki.


[+]

A CH510 Mesh Digital névre keresztelt, 7 bővítőhelyes megoldás 470 mm magas, 230 mm széles, illetve 455 mm mély. A kétkamrás, három porszűrővel kiegészített belsejét balról takaró, edzett üveglap mágnesesen rögzül, noha a biztonság kedvéért a csavarokat is meghúzhatjuk. A processzorhűtők 175 mm-es magasságig, a grafikus vezérlők 380 mm-es hosszig támogatottak, miközben háttértárból három 2,5 hüvelykes és két 3,5 hüvelykes példánynak találhatunk helyet odabent.

 

[+]

A beszerelhető ventilátorok száma kilenc (egy hátra rakott, 120 mm-es példány tartozék), míg a vizes rendszerrel rendelkező felhasználók három radiátorral tervezhetnek, melyekből kettő legfeljebb 360 mm-esre nőhet. A 2 évre szóló garanciával 80 fontot kóstáló, ATX-es géplak I/O szigete a tetőlemez jobbjának előlap felé eső részén található, és egy USB Type-C, valamint egy USB 3.0 konnektor fog rajta közre egy 3,5 mm-es kombójacket.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés