Pénztárcabarát vezeték nélküli headsetet villantott a Genesis

A Selen 400 a vezeték nélküli kapcsolat mellett jack kábellel is használható, így kiszélesítve a támogatott eszközök palettáját.

A Genesis, szokásához híven ismét egy viszonylag olcsó termékkel lepte meg a piacot, ezúttal a kedvező árú vezeték nélküli fejhallgatók után kutakodók jártak jól. A Selen 400 névre keresztelt periféria elsősorban a mellékelt, USB-s vevőegységgel való használatra lett tervezve, de az eszköz házán – a különféle kezelőszervek mellett – elhelyezett jack aljzatnak, illetve a dobozban megtalálható kábelnek köszönhetően a mobil eszközökkel és játékkonzolokkal való kompatibilitás is adott.


[+]

A 15 óra üzemidőt biztosító akkumulátorral ellátott fejhallgató az árát leszámítva nem tűnik ki a mezőnyből: az alumínium vázon alapuló eszköz burkolata műanyag, az 50 milliméteres hangszórókról a szokásos frekvenciatartományon (20-20 000 Hz) és a maximális hangerőn (108 dB) kívül nem sokat tudunk, utóbbiakat pedig a kategóriában már megszokottnak számító, műbőrrel borított fülpárnák takarják.


[+]

A fejhallgató 315 grammjába belefért még egy flexibilis, nem eltávolítható mikrofon is, a virtuális térhangzás, illetve az RGB LED-ek viszont szerencsére kimaradtak, ezzel is alacsonyan tartva az árcédulán szereplő összeget, amely Európában 79 eurót jelent.

Előzmények

Hirdetés