Hiánypótló gaming egérrel jelentkezett a Gigabyte

A farkát elhagyó jószág azon gyéren lakott halmaz képviselője, amely a mindkét oldalán extra gombokat hordó eszközöket tömöríti.

A Gigabyte egy közepes méretű, szimmetrikus formavilágú egérrel adott magáról életjelet, ami vezeték nélküli és lyukacsoktól mentes volta mellett 74 grammot nyom a mérlegen.


[+]

A 126,6 mm hosszú, 66,8 mm széles, illetve 38,3 mm magas, Aorus M6 néven jegyzett rágcsáló nyolc gombbal érkezik a pástra, és mind a balján, mind pedig a jobbján két oldalgomb figyel. A főklikkek kommersz Omron (50M) kapcsolókat kaptak, és bár a termékoldal japánnak írja őket, igazából Kínában készülnek, szóval szinte borítékolható, hogy nem minőségi D2F-01F-ekről van szó, amiket 50 helyett körülbelül 1-2 millió (valós) kattintásra hitelesítenek.


[+]

A 16,7 millió színben parázsló logóval díszített tenyértámasz alatt a kurrens sztenderd szenzor, azaz az 50-től 26 000 cpi-ig 50-es léptékben skálázódó, 650 ips-os/50 g-s PixArt PAW 3395 dolgozik, míg a beépített akkumulátor maximum 74 órás üzemidőt ígér egyetlen töltéssel, és az energiatartalékainkat jelző LED a görgő alól ránk kacsintó cpi-váltó alsó pereme mentén állomásozik.


[+]

Az apparátus elsősorban 2,4 GHz-es rádiófrekvenciával kommunikál a célgéppel, viszont a telepek "feltankolásához" mellékelt, 1,8 méter hosszúra nőtt USB Type-C/Type-A parakábellel a madzagos módot is aktiválhatjuk. A feketére festett teflontappancsoknak otthont adó hason egy rekesz található a dongle számára, miközben a polling rate plafonja 1000 Hz, és bár a vevőegység Type-C-s, a dobozból szerencsére nem hiányzik az USB Type-C/Type-A adapter sem.

Az NVIDIA Reflexet támogató, fedélzeti memóriával magától értetődően megfejelt kurzorkergető vételárát egyelőre nem közölték.

Előzmények

Hirdetés