Hama blog: Elle tokok hölgyeknek

Hatalmas választékkal rendelkezik a Hama, de saját termékei mellett egyéb márkákat is forgalmaz, ezekkel színesítve tovább kínálatát. Az Elle esetében szó szerint is érvényes a színes kifejezés. A neves divatmagazin emblémájával fémjelzett kiegészítők ugyanis kellemes, vidám árnyalatokban jelennek meg.

Elsősorban a hölgyek érdeklődését kívánják felkelteni ezek a telefonokhoz és tabletekhez kínált tokok. Köztük vannak kifejezetten márkaspecifikus modellek a legelterjedtebb, jellemzően Apple készülékekhez, viszont a hazai piacra egyelőre még csak az univerzális burkolatok érkeztek meg. Telefonok esetében háromféle mintából választhatunk, és méretből is háromféle létezik. A legkisebb, S-es méretű 59 mm széles, tehát 4 hüvelykesnél kisebb telefonok férnek bele. A közepes, M-es 64 mm-es szélessége a 4-4,3 hüvelykes modellekhez elegendő, a legnagyobb, L-es 71 mm-es pedig az öthüvelykes telefonokhoz igazodik. Az Elle telefontokok ajánlott fogyasztói ára egységesen 4000 forint.

Tabletek stílusos becsomagolásához is három vidám mintát kínál az Elle, ezek idehaza 10 vagy 7 hüvelykes táblagépekhez szabott, univerzális formátumban érhetőek el. A mappaszerű, belülről párnázott tokban gumisávok tartják helyén a készüléket, fedelét pedig úgy alakították ki, hogy állványként is használható legyen. Remélhetőleg bővül majd a választék, és megjelennek az egyedi készülékekhez szabott Elle termékek is. A tízhüvelykes univerzális tok 5000 forintba kerül, a héthüvelykes egy ezressel olcsóbb.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Azóta történt

Előzmények