Hirdetés

Hadd szóljon az október!

A hangszórók piacán tömeges termékáradattal kezdődik a hónap. A Creative, a LaCie, a Genius és a Scythe egy-egy új hangrendszert jelentett be, melyek funkció vagy kinézet tekintetében mind üde színfoltot jelentenek a szegmensen belül.

A Creative Inspire S2 Wireless a nemrég bemutatott hasonló modell vezeték nélküli változata. A Bluetoothon kommunikáló, 2.1-es hangrendszer mélysugárzója 19 wattos RMS teljesítményt kínál, míg a magasabb hangokért felelős, két darab 2 colos szatellit hangszóró egyenként 7 wattra képes. A 75 dB-es jel-zaj aránnyal rendelkező készülék támogatja az apt-X audiokodeket, ami a vezeték nélküli kommunikációban játszik szerepet.


Creative Inspire S2 Wireless - Forrás: TechConnect

A Creative Inspire S2 Wireless már elérhető Európában, a fogyasztói ára 150 euró.

A LaCie sztereó hangrendszere a 30 wattos teljesítmény mellett a kinézetével hívja fel magára a figyelmet. A fehér színben pompázó készüléket Neil Poulton tervezte, a neve pedig egyszerűen Sound2 lett. A 2,75 colos Cabasse hangszórókkal rendelkező termék hangtartománya 80 Hz és 20 kHz között van, a számítógéppel való kommunikációját pedig az USB 2.0 port oldja meg.


LaCie Sound2 - Forrás: TechConnect [+]

A LaCie Sound2 még ebben a hónapban forgalomba kerül 100 dolláros áron.

A Genius SP-HF500A a LaCie termékéhez hasonlóan sztereó hangrendszer, melynek RMS teljesítménye a 14 wattot ostromolja. A fából készült házba bújtatott hangszórók egy 1,5 colos csipogót, valamint egy 3 hüvelykes középsugárzót tartalmaznak, a jel-zaj arányuk 85 dB. A jobb oldali doboz előlapján a hangerő és a hangszín szabályzója mellett két jack aljzat is található, az egyikre fejhallgatót lehet kötni, a másik pedig egy vonalbemenet például MP3-lejátszó csatlakoztatásához.


Genius SP-HF500A - Forrás: TechConnect

A Genius SP-HF500A novemberben kerül az üzletekbe 45 dolláros ajánlott fogyasztói áron.

Végül, de nem utolsósorban a Scythe jelentkezik egy érdekes koncepcióval. A Kama Bay Speaker ACE a számítógépház 5,25 colos rekeszébe építhető be. A 3,5 mm-es jack aljzattal ellátott, kék LED-del világító hangrendszer négy darab, 1,25 hüvelykes homorú hangszóróval rendelkezik, melyek összteljesítménye 3 watt.


Scythe Kama Bay Speaker ACE - Forrás: TechConnect [+]

A fekete és ezüstös színezéssel megjelenő Scythe Kama Bay Speaker ACE a következő héttől lesz elérhető, és 35 dollárba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés