Hirdetés

A hangzásra és a kényelemre utazik Logitech

A perifériák piacán közkedvelt Logitech három új terméket mutatott be. A Harmony termékcsalád két új távirányítóval gazdagodik, míg a mobil hangszórók piacára egy új megoldás érkezik Laptop Speaker Z205 néven.

A Logitech Harmony 600 és 650 jelzéssel megjelenő modellek segítségével a felhasználó egy modern háztartásban található legtöbb eszköz távirányítóját kiválthatja. Az univerzális megoldások két darab AA elemmel működnek és USB porton csatlakoztathatók a számítógéphez, ami a kalibrálást segíti. A vállalat folyamatosan frissülő adatbázisa jelenleg több mint ötezer gyártó 250 000 szórakoztatóelektronikai készülékéhez kínál profilt, így a rendszer a legtöbb elérhető berendezéssel megfelelően működik.


Logitech Harmony 600 és 650

A Harmony 600 nevű megoldás monokróm kijelzőt használ, ami segít a felhasználónak az eligazodásban, és felkínálja az éppen alkalmazható parancsokat. A drágábbik, a 650-es modell már színes megjelenítővel dolgozik, amin számos embléma könnyíti a navigálást. Mindkét termék tartalmaz beépített súgót, ahol a rendszer az igényeknek megfelelően útbaigazítást ad. A Logitech új univerzális távirányítói még ebben a hónapban forgalomba kerülnek, az ajánlott fogyasztói áruk 60, illetve 80 euró lesz.

A Laptop Speaker Z205 a notebookok és a netbookok kedvelt kiegészítője lehet, hiszen a sztereó hangrendszer 64 x 180 x 35 mm-es méretének köszönhetően könnyen hordozható. A fekete színű termék USB porton keresztül köthető a számítógéphez. Ez nemcsak a digitális hangátvitelért felel, hanem az energiaellátást is megoldja.

Logitech Laptop Speaker Z205
Logitech Laptop Speaker Z205 [+]

A Logitech a kijelzőre csíptethető hangrendszerhez egy védőtokot is mellékel, így az esetleges utazásokon sem fenyegeti semmi a termék épségét. A Laptop Speaker Z205 szintén márciusban kerül az üzletek polcaira, az ára 50 euró körül várható.


Logitech Laptop Speaker Z205 [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés