Genius újdonságok vegyesen tálalva

A Genius igazán aktívan kezdi az évet, ugyanis a két napja bejelentett egértrió mellé egy webkamera, egy játékvezérlő és két hordozható hangszóró is várható.

A webkamera a FaceCam termékcsaládba érkezik, és a 312-es jelzést viseli. A manuálisan fókuszálható rendszer USB porton keresztül kommunikál a számítógéppel. A VGA szenzor a JPG formátumú képeket és a WMV szabványú videókat maximum 640x480 pixeles felbontás alkalmazása mellett készíti el. A termék függőlegesen 360, vízszintesen pedig 74 fokos szögben forgatható el.


Genius FaceCam 312

A MaxFire Blaze3 néven megjelenő játékvezérlő a PC és a PlayStation 3 gépeken történő szórakozást teszi lehetővé. Az USB portra kapcsolódó gamepad 8 utas D-padot és 12 programozható gombot alkalmaz, melyeket két darab, analóg és digitális módban is működő kar egészít ki. A termék vibrációs szolgáltatást is kínál, továbbá a turbó funkció hatására a gombok ismétlő módba kapcsolnak, ami egyfajta kényelmi funkcióként fogható fel, hiszen állandó gombnyomás hatására gyorsan ismétlődő aktivitást érzékel a hardver.


Genius MaxFire Blaze3

A Genius hordozható hangszórói SP-i150 és SP-i160 típusjelzéssel kerülnek forgalomba. Mindkét megoldás egy 360 fokos szögben sugárzó, 1,25 colos hangszórót használ, az USB aljzatról tölthető akkumulátoruk pedig nyolc órás üzemidőt tesz lehetővé. A 2 wattos RMS teljesítményt kínáló, 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkező termékek frekvenciatartománya 80 Hz-től 23 kHz-ig terjed.


Genius SP-i150 és SP-i160 [+]

Az SP-i150 fekete és fehér színezéssel érhető majd el, míg az SP-i160 csak a sötétebb öltözékben díszeleg, ám az utóbbi megoldás mini jack átalakítót is tartalmaz, így több készülékhez csatlakoztatható.

A Genius újdonságai februárban kerülnek az üzletekbe, az ajánlott fogyasztói áruk azonban ismeretlen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés