Hasznos kiegészítőkkel vértezi fel LifeBook üzleti notebookjait a Fujitsu

A Fujitsu ezúttal nem konkrét készüléket mutatott be, hanem arról számolt be, hogy milyen, a produktivitást és a hatékonyabb felhasználást segítő kiegészítőkkel látja el új notebookjait. Az extrák közül már találkozhattunk eddig is néhánnyal a meglévő notebookokon, azonban úgy tűnik, a gyártó minden LifeBook szériás üzleti modelljét szeretné ezekkel ellátni.

ScrollWheel a LifeBook P771 típuson
ScrollWheel a LifeBook P771 típuson [+]

Összesen öt funkciót jelölt meg a cég, melyek közül az első az USB portokhoz kapcsolódik, amiken immár a gép kikapcsolt állapotában is lehet tölteni eszközöket. A 0 wattos töltő a hatékonyabb energiafelhasználásért és túltöltés elleni védelemért felelős. Néhány korábbi modellen már találkozhattunk a ScrollWheellel is, mely a hagyományos érintőpad melletti kör alakú, gördítést segítő kiegészítő touchpad.


[+]

A negyedik kiegészítőként a WiDi, azaz az Intel Wireless Display támogatást emeli ki a Fujitsu, amivel vezeték nélkül jeleníthetjük meg a tartalmakat az erre alkalmas tévén vagy médialejátszón keresztül. Végül a moduláris fiókot említik még, ami ugyancsak ismerős lehet már. A készülék oldalán található nyílás ezzel nem csak optikai meghajtók fogadására szolgál, hanem kiegészítő akkumulátort is tud fogadni, sőt, akár még mini projektor is rakható ide, ami egy prezentációk tartásához is alkalmazott hordozható gépnél különösen jól jöhet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés