Hirdetés

Hozzánk is jönnek a Honor MagicBookok

A tavaly bemutatott, 3000-es Ryzenekre épülő noteszgépek nyáron várhatóan hozzánk is megérkeznek.

Még tavaly decemberben írtunk a Honor által piacra dobott új MagicBook szériáról: a Huawei almárkája a MateBook D 14 és 15 alapjaira épített két ultrabookot, melyek a nem túl fantázadús MagicBook 14 és MagicBook 15 nevekkel érkeztek meg a kínai piacra. Ezzel kapcsolatos új hír, hogy a készülékek az idei év második negyedére a világ többi részén is elérhetővé válhatnak (hazánkban ez valószínűleg a nyár elejét jelenti), 599 eurós induló árral.


[+]

Ami az egyes modelleket illeti, a specifikációk alapvetően megegyeznek a frissített MateBook D-kkel, fontos különbség azonban, hogy a Honor az AMD-re esküszik, és Ryzenekkel kínálja majd a portékáját. Sajnos egyelőre úgy tűnik, hogy ez a portéka még régi készletezésű, mert a Renoir helyett 3500U látszik a specifikációkban, ezek mellé 8 GB RAM és 256 GB SSD kérhető, de 3700U/16GB/512GB változatokról is hallani. Az anyacégtől örökölt jellemzők között megtaláljuk a billentyűzet felső sorába rejtett webkamerát és az ujjlenyomat-olvasóval kombinált bekapcsológombot, és az alumíniumházat. Ez utóbbinál egyedi jellemző viszont a kékre színezett keret, melynek színét a hátoldali Honor logó is megkapta.

[+]

A kijelzők Full HD felbontást kínálnak 15,6 illetve 14 hüvelykes képátlók mellett, kávájuk a divatnak megfelelően vékony, a csatlakozóknál pedig Type-C (65 wattos USB-PD-vel), Type-A, HDMI és kombinált 3,5 mm-es hang várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés