Hirdetés

Több új játékra is felkészült a frissen elérhető Intel driver

A 15.45.19.4678-as verziójú meghajtó a játékok pályabetöltési idején is javít.

Az Intel elérhetővé tette a 15.45.19.4678-as verziójú drivercsomagot, amely a 64 bites Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszereket támogatja. Az új meghajtó természetesen tartalmazza a HDMI-hez használható audio-, valamint a Turbo Boost modullal kiegészített HD Graphics drivert, a Media SDK futtatási környezetet, illetve az OpenCL eszközillesztőt, míg a hardvertámogatás szempontjából a Skylake, a Kaby Lake és az Apollo Lake kódnevű lapkák IGP-je van kezelve. Utóbbi kettő csak Windows 10 alatt, tehát erre érdemes figyelni. Részletesebben leírva a meghajtó telepíthető a HD Graphics 500, 505, 510, 515, 520, 530, P530, 610, 615, 620, 630, P630, illetve Iris Graphics 550, Iris Pro Graphics 580 és Iris Plus Graphics 640 és 650 típusú integrált grafikus vezérlőkhöz.

Az új eszközillesztő a Prey, a DiRT 4, a Tekken 7 és a Rising Storm 2: Vietnam című játékokhoz kínál támogatást, illetve új profilt kapott a World of Warcraft: Legion, a Tom Clancy’s The Division, valamint a For Honor, így az utóbbi három címben valamekkora sebességnövekedésre, valamint folyamatosabb játékmenetere lehet számítani.

A meghajtó javított egy régóta húzódó problémát, így a Battlefield 1 alatt mostantól nem fognak akadozni az átvezetővideók, továbbá csökkentek a pályabetöltési idők számos játékon belül, kiemelve a Star Wars Battlefront, a Mass Effect: Andromeda, a Battlefield 1 és a Rise of the Tomb Raider című alkotásokat. Mindemellett stabilabb lett az eszközillesztő, így a tuningot jobban bírja majd a hardver, illetve a Netflix esetében javultak a lejátszási lehetőségek.

A kizárólag Windows 10 alatt előforduló hibák tekintetében megszűnnek a Unigine tesztprogramokat és az egyes DirectX 9-es játékokat érintő grafikai anomáliák, továbbá a Miracast is stabilabban fog működni. A hangok digitális átvitelével kapcsolatos problémák is eltűnnek az USB Type-C kijelzőkkel, vagy a NUC gépeken a HDMI vagy DisplayPort interfészen keresztül bekötött megjelenítők esetében, ha a felhasználó a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition című játékot futtatja.

Az Intel új HD Graphics drivercsomagja, tömörített és telepíthető formában fellelhető verziói, a 64 bites Windows 7, 8.1 és 10 operációs rendszerre az előbbi linken érhetők el, és természetesen a dokumentáció sem maradt le.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés