Még két fontos termékbejelentést tartogat idénre az Intel

A kiszivárgott útiterv szerint a Gemini Lake csak pár hétre van, illetve jön egy új Optane SSD is.

Azt hihetnénk, hogy a Coffee Lake bemutatásával az Intel letudta az idei évet, már ami a termékbejelentéseket illeti, ugyanakkor a GamersNexus megszerzett egy friss útitervet, amely alapján még két fontos bejelentésre lehet számítani.

A friss információk alapján alig pár hét múlva érkezik a Gemini Lake kódnevű fejlesztés, amelyről korábban már megírtuk, hogy az Intel az őszi időszakra szánja. A start legkésőbb november első felében történik meg, és három darab, 10 wattot fogyasztó rendszerchip fog érkezni a Pentium Silver és a Celeron sorozatba. Ezek típusjelzése J5005, J4105 és J4005 lesz.


(forrás: GamersNexus) [+]

A következő év első negyedéveben kibővül a Coffee Lake generáció is, amelyekhez megérkeznek a ténylegesen 300-as sorozatú vezérlőhidak, és ezek már natívan is támogatják az USB 3.1-et.

Végül október vége felé érkezik az új Optane SSD 900P sorozat, amely 240 és 480 GB-os kapacitást kínál. Az adatokból az látszik, hogy az Intel a Star Citizen című alkotással szeretné majd a termékeket reklámozni, amiből arra lehet következtetni, hogy a játékosokat célozzák meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés