Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Xerox WorkCentre 7120

A Xerox előállt a WorkCentre 7120 névre keresztelt színes, multifunkciós nyomtatójával, mely elődeinél fejlettebb szolgáltatásokat kínál a kis- és középvállalatok számára. A berendezés színes és monokróm nyomtatási sebessége akár a 20 oldal/percet is elérheti, ami felgyorsítja az irodai munkafolyamatokat. A számos beépített funkció közül az Earth Smart nyomtatásvezérlő alapbeállításként törli az elválasztó oldalakat és alkalmazza a kétoldalas nyomtatási funkciót, míg a Xerox Auditron eszköz a színes nyomtatás költségeit követi nyomon. Természetesen az USB adathordozóról történő közvetlen nyomtatás is megoldható.

A WorkCentre 7120 lapolvasója is rendkívül gyors, hiszen percenként 55 oldalt képes feldolgozni, emellett a termék IP szolgáltatáson keresztüli faxküldésre is alkalmas, továbbá a dokumentumok e-mailben történő továbbítása, illetve hálózatra vagy tartalomkezelő szoftverekre való mentése is lehetséges. A beérkező dokumentumok természetesen megtekinthetők a kezelőfelületen vagy a számítógépen, így elkerülhető a felesleges nyomtatás.


[+]

Az Energy Star minősítéssel rendelkező, kicsivel több, mint 3 wattos készenléti fogyasztással megáldott berendezés a Xerox Emulsion Aggregate High Gloss (EA-HG) magasfényű tonerét használja, melynek kisméretű, egységes szemcséi az eddigieknél élesebb monokróm vagy színes nyomatokat produkálnak. A WorkCentre 7120 egyébként a Xerox Extensible Interface Platform (EIP) rendszerre épül, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók munkáját az egyedi igények szerint kialakított alkalmazások segítsék. A termék hamarosan elérhető lesz Magyarországon, az árazásról azonban nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Xerox

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés