Hirdetés

Játékra hív az Asus

Az Asus Intel 925X és 915P chipsettel készülő alaplapjainak promóciója keretében meghirdeti DIY Competition és Quiz Challenge nevű játékait.

A DIY Competition ma kezdődik, és november 30-án fejeződik be. A résztvevőknek össze kell állítaniuk egy Asus alaplapra és LGA775 tokozású Pentium 4 processzorra épülő rendszert, amelynek teljesítményét az Asus oldaláról letölthető PCMark04 és SiSoftware Sandra programokkal kell lemérniük. Az eredményt a gyártó által megadott feltételeknek megfelelő fényképpel együtt kell beküldeni. Figyelem! Túlhajtás megengedett, sőt kívánatos. A játékban a következő alaplapok és processzorok vehetnek részt:

  • Intel 925X lapkakészlet: P5AD2 Premium, P5AD2 Deluxe;
  • Intel 915P lapkakészlet: P5GD2 Premium, P5GD2 Deluxe, P5GD2, P5GDC Deluxe, P5GD1;
  • processzorok: Intel Pentium 4 560, 550, 540, 530 és 520.

A beküldött eredményeket az Asus munkatársai megvizsgálják és hitelesítik. A résztvevők között október 1. és november 15. között mindennap egy Asus MyPAL A730 típusú kéziszámítógépet, november 16-án pedig tíz darab Asus M6N notebookot sorsolnak ki.

A Quiz Challenge-en az említett alaplapokkal kapcsolatos tudásunkat mérhetjük le: mától két hónapon keresztül mindennap más kérdések segítségével. Több beküldött megfejtéssel növelhető a nyerési esély is. A helyesen válaszolók között november 15-én öt darab P5GD2 típusú alaplapot sorsolnak ki.

A játék honlapja, rajta a részvétel pontos feltételeivel, itt elérhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés