Jön a JOLED, dekorációs célokat szolgáló fali OLED kijelzője

A Glancy fantázianevű termék 27 hüvelykes, 4K felbontású, és alapvetően állóképek megjelenítésére tervezték.

A Japan OLED a közelmúltban indított egy közösségi finanszírozású kampányt annak érdekében, hogy tesztelje a piacot egy új termékkel kapcsolatban. Azt találták ki, hogy Glancy fantázianév alatt 27 hüvelykes, 4K felbontású termékkel rukkolnának elő. E modell sajátossága, hogy hagyományos talp nem jár mellé, a falra kell akasztani, és alapvetően állóképek megjelenítésére szolgál.

Tehát a hagyományos festmények, rajzok, plakátok vagy fotók helyettesítésére szolgál. Az emberek pedig pozitívan fogadták a kezdeményezést, hiszen rövid idő alatt az eredetileg kitűzött cél (1 000 000 jen) 252 százalékát sikerült összeszedni rá. A Glancy a hagyományos tévéktől eltérően látványos kerettel rendelkezik, elméletileg elérhető rajta gyárilag több száz alkotás, de USB-n és vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá a tartalmak.

A termék jelenleg a közösségi finanszírozású akció kereteink belül 160 000 jenért, azaz mintegy 435 000 forintért szerezhető be, a boltokban pedig majd 183 000 jent, azaz közel 500 000 forintot kérnek majd érte.

Előzmények

Hirdetés