Hirdetés

Karácsony előtt jön a Dell óriás TFT-je

A karácsonyi szezon finisében tervezi piacra dobni eddigi legnagyobb asztali TFT monitorát a Dell. A Neowin.net weboldalon megjelent információk szerint a cég következő zászlóshajója 30 hüvelykes, azaz hozzávetőlegesen 76 centis képátlójú lesz, ezzel lényegében egyetlen konkurense lehet a TFT-k mezőnyében; az Apple hasonló képátlójú Cinema Display LCD-je.

Az Egyesült Államokban december 21-én megjelenő, 3007WFP típusjelzést viselő modell természetesen széles képarányú lesz; a WQXGA (2560x1600 pixeles) felbontású panel meghajtása natív módban vélhetően még a legerősebb grafikus processzorokat is komolyan megizzasztja majd 3D-s üzemben. Az előzetes információk szerint a panel fényereje 400 cd/m2 lesz, a kontrasztarány 700:1, a betekintési szög pedig 178 fok mind vízszintesen, mind függőlegesen, továbbá a 3007WFP állítólag 14 ms-os válaszidő elérésére lesz képes.

Az óriás TFT-re egy HDCP támogatással rendelkező DVI-D csatoló kerül majd, ezen kívül a keretben egy 4 portos USB hub, illetve egy 9 az 1-ben kártyaolvasó is helyet fog kapni.

A Dell első 30 hüvelykes TFT-jének egyelőre nem ismert a fogyasztói ára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés