Hirdetés

Kisméretű MSI notebook játékosoknak

Az MSI legújabb, játékosoknak szánt notebookok között kisméretűnek számító GX403-as modelljét az Intel Centrino 2 technológiájára építette. A processzor pontos adatairól nem tettek közzé információkat, ami biztos, hogy a termék belsejében a PM45-ős északi és az ICH9M déli híd dolgozik. A 14,1 hüvelykes, 1280x800 pixeles kijelző meghajtásáról egy NVIDIA GeForce GT 130 M típusú videokártya gondoskodik, ami 256 MB-nyi dedikált GDDR3-as memóriával rendelkezik. Memóriából a kialakított két foglalat DDR2-es és 667 vagy 800 MHz-es modult képes fogadni, a maximális mennyiség 4 GB lehet (2x2 GB).

MSI GX403
MSI GX403 [+]

Adattárolásra hagyományos merevlemezek közül lehet választani, amelyek 160, 250 vagy 320 GB-osak lehetnek, az optikai egység alapkiépítésben egy DVD-író, ami igény esetén Blu-ray kombóra cserélhető. A notebook kártyaolvasót is tartalmaz, ami az XD, SD, MMC és MS szabványokat ismeri. Az audioélményt egy beépített, Dolby Surround képességgel felvértezett audiokodek biztosítja, a hanganyagok pedig két hangszórón szólalnak meg. A multimédiás képességeket 1,3 megapixeles webkamera és egy opcionális, digitális tévéműsorok vételére alkalmas tuner teszi teljessé.


[+]

A 330 x 240 x 25 (37) mm-es méretekkel és hatcellás akkumulátorával együtt 2,2 kg súlyú notebookhoz opcionálisan kilenccellás telep is rendelhető lesz. A hálózatokhoz a Gigabit Ethernet port vagy a beépített Wi-Fi modul (802.11 b/g/n) segítségével lehet csatlakoztatni, opcióként pedig egy Bluetooth 2.0 + EDR egységgel is kiegészíthető lesz. A különféle csatlakozók közül egy D-Sub és HDMI kimenetet, audio ki- és bemenetet, két USB és egy eSATA/USB portot találni, további bővítéshez pedig egy Express Card foglalat áll rendelkezésre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés