Hirdetés

Pénztárcabarát notebookokat jelentett be az MSI

Három modellel indítja útnak Classic Value sorozatát az MSI. A friss termékcsaládról egyelőre meglehetősen kevés információt tettek közzé, így nem derült ki, hogy a CX700-as, a CX 600-as és a CR400-as notebookok melyik processzorgyártó termékeit részesítik majd előnyben. Mindegyik gépet 16:9 képarányú kijelzővel szerelik fel, a legnagyobb 17,4, a középső 16, a legkisebb pedig 14 hüvelykes megjelenítőt kapott. A CX700-as és CX600-as modellek esetében a kijelzők meghajtásáról egy ATI Mobility Radeon HD 4330-as dedikált grafikus kártya gondoskodik, ami 512 MB-nyi DDR2-es fedélzeti memóriával rendelkezik, a CR400-asban pedig az NVIDIA 8200MG vezérlő teljesít szolgálatot.

A vékony kialakítású mobil számítógépekben az optikai meghajtó szerepét egy kétrétegű lemezekhez is használható DVD-író tölti majd be. A felhasznált merevlemezek típusáról és méretéről egyelőre nem nyilatkozott a gyártó, de valószínűsíthető, hogy a hagyományos változatok kerülnek majd bele. Az új modelleket beépített kártyaolvasóval, 1,3 megapixeles webkamerával és mikrofonnal is ellátják.

A CX700-as 3, a CX 600-as 2,5, míg a CR400-as 2,2 kg-ot nyom a mérlegen akkumulátorral együtt, amelynek kímélése érdekében egy gombnyomásra változtatható energiagazdálkodási funkciót is beépítettek, ami öt lépcsőben szabályozza a notebookok energiafelvételét. Az MSI egyelőre nem jelölte ki az új notebookcsalád megjelenésének idejét és a várható árakról sem számolt be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés