Hirdetés

Kistesót kapott a Cougar Conquer háza

Leginkább a kisebb méretű kuckók szerelmesei fognak örülni a legfrissebb Conquer variánsnak.

A gamer hardverekre specializálódott vállalat a tavalyi Computexen mutatta be a Conquer elnevezésű házát, ami különleges dizájnjával tűnt ki a tömegből. Most bejelentették ennek utódját, ami a Conquer Essence nevet kapta. Ahogy a nevéből is sejthető, a nagyobb testvér lényegi részeit örökölte meg, ezért nem véletlen, hogy külsőre nagyon hasonlít az eredeti Conquerre.

Cougar Conquer Essence
Cougar Conquer Essence [+]

Méret szempontjából már lényeges változás, hogy a kompakt méretű ház ATX helyett már microATX és Mini ITX alaplapot képes fogadni, amibe öt bővítőkártya helyezhető. Mindkét oldalát 5 milliméter edzett üveggel borították be, így az elejét leszámítva minden oldalról gond nélkül láthatóak a számítógépbe épített hardverek, amit a játékos célközönség biztosan értékelni fog. Ahogy a remek hűtési lehetőségeket is, hiszen összesen 4 darab 120 milliméteres ventilátort lehet beépíteni a gépház elejére és tetejére, amik helyettesíthetők 2 darab, maximum 240 milliméter hosszú, vízhűtéshez tartozó radiátorral.

Cougar Conquer Essence
Cougar Conquer Essence [+]

A videokártya méretét 350 milliméterben maximalizálták a tervezők, míg processzorhűtőből 160 milliméter magas darabok szerelhetők be. A meghajtókat 3 darab 2,5 hüvelykes és 2 darab 3,5 hüvelykes fiók várja, az összeállítást pedig egy 200 milliméteres vagy annál kisebb tápegység hajthatja meg. Az előlapi panelen 2 darab USB 3.0 port, valamint hang ki- és bemenet várja az érdeklődőket.

A várható fogyasztói ár 229 dollár körül alakul majd. A termék elsőként az Egyesült Államokban lesz elérhető, a tervek szerint már július végén.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés