Hirdetés

Megnyerhető a kívül-belül Battlefield 1-hez tervezett PC

A Gaming Tribe egy 10 050 dolláros, teljesen egyedi konfigurációt fog kisorsolni.

A Gaming Tribe bejelentette, hogy ideje megünnepelni a Battlefield 1 megjelenését, amit stílszerűen egy PC kisorsolásával tesznek meg. Ez azonban nem akármilyen PC, hanem egy olyan gép, amely egyrészt tökéletesen futtatja a játékot, másrészt kívülről is abszolút idomul hozzá. A masina ára 10 050 dollár, amit nagyrészt annak köszönhet, hogy a Mark V tankot másoló ház teljesen egyedi tervezésű, amiért a MNPCTECH felelt.

A konfiguráció alapját a játék fejlesztésében is szerepet vállalt AMD kínálja, így nyolcmagos AMD FX-8370-es Black Edition processzor és két darab Sapphire AMD Radeon RX 480 Nitro+ VGA dolgozik a gépben. A konfiguráció részletes leírása az alábbi oldalon tekinthető meg, amiből kiderül, hogy a további fontosabb hardvereket a Gigabyte és a Corsair szállítja, illetve a csomag része egy Battlefield 1 Collector's Edition is.


[+]

A nyereményjátékban való részvételhez egy Gaming Tribe regisztráció szükséges, majd az alábbi oldalra kell ellátogatni, ezután pedig a felsorolt Facebook oldalakat kell lájkolni. Ezt végrehajtva lényegében már csak hátra kell dőlni és várni a sorsolást. A nevezési határidő december 14-én jár le, vagyis nem feltétlenül kell sietni. A játékban hazánk is részt vehet, emellett csalni ezúttal sem érdemes, azaz mindenki csak egyszer nevezhet. A szabályokról részletes tájékoztatás az alábbi linken olvasható.

A szerencsés nyertes mellett egy további nevező egy 2050 dollár értékű, AMD Radeon RX 480-as VGA-val szerelt Alienware Aurora PC-hez jut.

Előzmények

Hirdetés