Közelebb van az Ice Lake startja, mint gondolnánk

A tényleges elérhetőség ugyan függ a partnerektől is, de az Intel nagyon sürgeti az OEM-eket, hogy már a nyáron megtarthassák a hivatalos bejelentést.

Az Intel az idei Computexen már elárulta, hogy szállítják az Ice Lake-U kódnevű fejlesztést a partnereknek, ám akkor még leginkább őszi bejelentésről lehetett hallani. Az ultramobil fejlesztéseknél ugye mindig az a tipikus probléma, hogy a bejelentést ugyan meg lehet tartani nagyon hamar is, de alapvetően a tényleges elérhetőség a partnerektől függ, vagyis a rajt megtervezését célszerű összehangolni.

A Santa Clara-i óriáscég azonban nagyon sürgeti a partnereit, hogy a lehető leghamarabb legyenek kiadásra készek a készülő notebookok, ugyanis a vállalat már a nyáron túl akar lenni a hivatalos bejelentésen. Információink szerint a céldátum konkrétan augusztus vége, és ekkorra pár, Ice Lake-U lapkával felszerelt notebookot már mutogatni is akarnak.

Bár az Ice Lake esetében már minden potenciális megjelenési dátum késésnek tekinthető, de a megfeszített munkatempót az is mutatja, hogy az év elején még inkább az ünnepi szezonra datálták az elérhetőséget, de most úgy néz ki, hogy megcélozzák az iskolakezdést.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Előzmények

Hirdetés