Letisztultabb és gyorsabb az új Legion széria

A Lenovo játékosoknak szánt új notebookjai – az Y530 és Y730 – hivatalosan is megjelentek Magyarországon.

Még a nyár elején mutatta be a Lenovo a Legion Y notebookcsalád új, „harmincas” generációját, aminek magyarországi megjelenése a mai nappal vált hivatalossá. Első körben a kisebb, Y530-as családdal találkozunk majd a boltokban, az Y730-ra várnunk kell, a cég ígérete szerint körülbelül az ünnepi szezonig.


[+]

Az újdonságok kapcsán mindenképpen értékelendő, hogy a dizájn területén igyekeztek a visszafogottság irányába elmozdulni, csicsák és különböző színes betétek helyett egy egyszerűbb vonalvezetésű burkolatot kapunk, amivel az 520-hoz képest 6%-kal vékonyabb és 4%-kal könnyebb gépet vehetünk birtokba. A belső változásoknál az első helyen a nyolcadik generációs Core i5 és i7 megjelenése a legfontosabb, de a cég állítása szerint a hűtőrendszert is alaposan átdolgozták, amely így nagyobb hatásfokkal, halkabban dolgozhat. Végül, de nem utolsósorban a csatlakozók elhelyezésén is módosítottak, több kivezetést is hátulra raktak, hogy a gépház jobb oldala, ahol a legtöbben az egeret használják, szabad maradhasson a kábelektől.


[+]

Az új készülékek közül a belépőszintet a Core i5-tel és GeForce GTX 1050-nel szerelt modell jelenti majd, ezzel 265 000 forintról indulnak majd az árak, míg a Core i7-tel és GeForce GTX 1060 Max-Q grafikus vezérlővel felépített változatnál 330 000 forint körüli árcédulát ígér a Lenovo. Aki pedig hajlandó még erre körülbelül 30 000 forintot ráfizetni, 144 Hz-es képfrissítésű, G-Sync-et támogató panelt is kaphat a 15,6”-es kijelzőbe.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés