Hirdetés

Hatalmas és ultraszéles ívelt monitorral rukkolt elő az LG

A 49 hüvelykes 49WQ95C-W Dual QHD felbontású HDR kijelzőt kapott, és a hangrendszer sem hiányzik belőle.

Az LG továbbra is nagyon bízik a hatalmas, ívelt, a megszokottnál sokkal szélesebb, úgynevezett ultrawide monitorokban. Legalábbis erre utal, hogy a cég egy újabb ilyen eszközt dob piacra a közeljövőben. Ez az LG 49WQ95C típusjelzésű termék, amely egy óriási, 49 hüvelykes, 32:9 képarányú ívelt megjelenítőt kapott

LG 49WQ95C
LG 49WQ95C [+]

A görbület mértéke 3800R, azaz olyan, mintha egy 3800 mm sugarú kör kerületéből vágták volna ki a készülékházat. A Nano IPS panel Dual QHD felbontású, azaz 5120x1440 képpont megjelenítésére képes. A maximális képfrissítési ráta 144 Hz, és a modell biztosítja az NVIDIA G-Sync Compatible és az AMD FreeSync technológiák használatát. A fénysűrűsége eléri a 400 cd/m² értéket, és biztosítja a HDR anyagok visszaadását is.

A fejlesztés két darab 10 wattos rejtett hangszórót kapott, ebből fakadóan a legtöbb monitornál várhatóan jobb hangminőséget produkál. A vezérléséhez használható a cég OnScreenControl nevű alkalmazása, azaz a beállítások szoftveresen is módosíthatóak. A kékfény-védelemmel, és integrált fényszenzorral megtámogatott termék 1700 dolláros, azaz durván 660 000 forintos áron kerül a boltokba az Egyesült Államokban, és nem lennénk meglepve, ha valamikor hazánkban is felbukkanna.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés