Hirdetés

Versenyképes árú, HD felbontású törpeprojektor a láthatáron

Az akkumulátoros LG PH150G kicsi, könnyű és még a Miracastot is támogatja.

Az LG egyik ígéretes projektorát már bemutattuk, de egy hagyományosabb kialakítású modell is érkezik, azonos felbontással. A dél-koreai vállalat bejelentette, hogy 2016 őszén Magyarországon is elérhetővé teszi a Minibeam projektorcsalád új, kompakt, hordozható tagját, a PH150G-t. A friss modell szélessége és hosszúsága egyaránt 11,5 centiméter, magassága pedig 4,5 centiméter, míg a tömege 450 gramm.

LG PH150G
LG PH150G [+]

Az LCoS technológiára épülő termék LED RGB fényforrásának élettartama 30 000 óra. Az 1,3 méteres távolságról kb. 40 hüvelykes képet vetítő LG PH150G képes a HD, azaz 1280x720 képpontos felbontás megteremtésére, a legnagyobb kontrasztarány 100 000:1, míg a maximális fényáram a technikai specifikációk szerint 130 ANSI lumen. Az MHL támogatású HDMI csatolóval felszerelt készülék rendelkezik egy 1 wattos mono hangsugárzóval, és ha valakinek ez nem lenne elég, akkor akár Bluetooth segítségével, vezeték nélküli úton is csatlakoztathat hozzá külső hangrendszereket. Ellátták beépített Wi-Fivel, és a Miracast támogatásnak köszönhetően lehetővé teszi a kompatibilis eszközök kijelzőjének tükrözését. Nem spórolták ki belőle a saját médialejátszó alkalmazást sem, amelyre az USB porton keresztül juttathatóak el a médiaállományok. Felszerelték egy beépített akkumulátorral is, amely 2,5 órányi működésre elegendő energia eltárolását szavatolja.

Noha a specifikációi valamivel szerényebbek a PH450U-nál, az érte fizetendő összeg is alacsonyabb. A magyarországi árakkal kapcsolatban egyelőre a hazai képviselet nem tudott hivatalos információkkal szolgálni, az mindenesetre tény, hogy az Amerikai Egyesült Államokban 350 dollárt kérnek el érte, ami a tudását nézve egészen korrekt árnak tűnik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés