Hirdetés

Órási ház különleges megoldással: érkezik a Lian Li PC-90 "The Hammer"

A Lian Li kínálatában eddig is találkozhattunk már érdekes megoldású számítógépházakkal, azonban most újból sikerült ezek sorát bővíteniük egy érdekes modellel, mely a PC-90 típusjelzést, illetve a The Hammer nevet kapta. A kívül fekete, belül ezüst színezést kapott fémláda 230 x 512 x 489 mm-es méretekkel rendelkezik, tömege pedig 6,6 kilogrammos.


[+]

A Kalapács alaplapokból szinte mindent fogad a Mini-ITX-től az ATX-en és az E-ATX-en keresztül a HPTX-ig, köszönhetően toronyház kategóriájának. Előlapi kivezetései közt van eSATA, megtalálhatóak a szokásos hang ki- és bemenetek, valamint szerencsére 3.0-s USB-ből is került ide kettő darab.


[+]

Az előlapon van még hely két 5,25”-es meghajtónak is, hátul találunk lyukakat a vízhűtéses rendszerek csövei számára, illetve ventilátorokból sincs hiány: elöl két 140 mm-es, hátul egy 120 mm-es kapott helyet.


[+]

Az igazi érdekessége azonban belül van, ugyanis elég egyedi rögzítési megoldást találtak ki a tárolók számára. Két függőleges tálca található a gépház bal oldalán, amik összesen hat 2,5”-es vagy 3,5”-es HDD-t és SSD-t tudnak megtartani. Az óriási Lian Li ház a következő hónapban jelenik meg a piacon, ajánlott fogyasztói ára pedig 219 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés