Hirdetés

Méretes lett a Rosewill új számítógépháza, a Thor v2

A Rosewill neve eddig elég ismeretlen volt hazánkban, pedig a most bemutatott házuk már a széria második generációs változata lesz. A Thor v2 jelent meg legutóbb, mely egy elég méretes darab. Az egészen pontosan 132 x 580 x 556 mm-es kiterjedését tekintve nem véletlen, hogy a full ATX formátumba sorolták be.

Ennek köszönhetően előlapja is szinte a toronyházakat idézi, 5,25”-es bővítőhelyből pedig nem kevesebb, mint hat darab került rá, amik mellett belül további hat 3.5”-es fiók is helyet kapott. Természetesen a microATX és az ATX mellett az E-ATX, sőt, az XL-ATX alaplapokat is tudja fogadni. Az előlapi kimenetek felülre kerültek, amik közt találhatunk két-két 2.0-s és 3.0-s USB portot, eSATA aljzatot és audiocsatlakozókat.


[+]

A ház hűtéséről négy ventilátor gondoskodik: egy 230 mm-es, piros LED-es elöl, egy felül, egy oldalt és még egy 140 mm-es hátul. Porszűrőkből sincs hiány, amik cserélhetők is, grafikus kártyából pedig akár 330 mm hosszúságú megoldás is beszerelhető. A kívül-belül feketére festett Thor v2 ára 150 dollár lesz.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés