Lisa Su cáfolja azokat a híreket, miszerint az AMD elhagyására készülne

A WCCFtech exkluzív anyagban számolt be erről, és a szerző kiáll a riportja mellett.

A WCCFtech a tegnapi napon robbantotta exkluzív riportjában azt a hírt, miszerint Lisa Su, az AMD elnök-vezérigazgatója a cég elhagyására készül, és az IBM-nél második embere szeretne lenni, hogy később válthassa a vezetői székben Ginni Rometty-t.

Az említett média a saját forrására hivatkozva azt is leírta, hogy az ATI-nál korábban magas pozíciót betöltő Rick Bergman azért térhetett vissza az AMD-hez, mert ő lehet a cég új vezetője.

Lisa Su, az riportot rekordsebességgel cáfolta a Twitteren. Állítása szerint szereti az AMD-t, és még csak most jön a java, utalva arra, hogy számos termék készül még a háttérben. A cikk szerzője azonban kiáll a riportja mellett.

Az ilyen pletykákat egyébként nyilván nem szokás megerősíteni, de ennyire gyorsan cáfolni sem, elvégre a cégek tipikus politikája, hogy a kósza híreszteléseket nem kommentálják. Ez abból a szempontból hatékony, hogy még ha igaz is, akkor sincs semmi gond, mert nem tekinthető hivatalosnak a megerősítés hiányában. Konkrét cáfolat azonban jellemzően akkor szokott érkezni, amikor tényleg nincs valóságtartalma a riportnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés