Hirdetés

Megérkezett a felújított Dell Studio 15

Hatféle színben is elérhető a felújított Dell Studio 15. A hangzatos fantázianevű, trendi árnyalatokban pompázó notebook – a konzervatívabb ízlésű felhasználók szerencséjére – feketében is elérhető. 15,6 hüvelykes, 16:9 képarányú kijelzője 1366x768 pixel felbontással rendelkezik, és LED-es háttérvilágítást is kapott.

Fotó: TechConnect
Fotó: TechConnect

Multimédiás szempontból nagyon jól áll a régi-új Dell modell, hiszen beépített, két megapixeles webkamerával és mikrofonnal, illetve 5.1-es audiorendszerrel és 3 wattos mélynyomóval is felszerelték. A konfiguráció processzora a Core 2 Duo modellek közül kerülhet ki, ehhez maximum 8 GB rendszermemória párosítható. Videokártyája alapból a GMA 4500MHD, de akinek ez kevés, az akár 256, illetve 512 MB-os Radeon HD 4570-nel is rendelheti. Háttértárnak maximum 500 GB-os merevlemez, optikai meghajtónak pedig akár Blu-ray-író is választható.

Fotó: TechConnect
Fotó: TechConnect

A  felújított Dell Studio 15-öt már árusítják, igaz, egyelőre csak az amerikai kontinensen. Ott körülbelül 649 dollárt kell kifizetni érte – ez az összeg a választott kiegészítőknek köszönhetően természetesen emelkedhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés