Frissül a Dell Inspiron termékcsaládja

A Dell bejelentette, hogy hamarosan frissül Inspiron termékcsaládja. A tovább színesedett notebookok mellett kisméretű asztali számítógépek és netbookok is érkeznek. A gyártó elsősorban a fiatalos dizájnra épít, így nem csoda, hogy az új modellek kihívó, élénk színezést kaptak. A vállalat nem jelentett be új notebookot, de a 15,6 colos Inspiron 15 modelleket mostantól hat új árnyalatban is árulják, a szilvakéktől egészen az üde zöldig.

Az asztali gépek piacára már új termékek is érkeztek, mégpedig az Inspiron 537 és az Insprion 537s. A normál minitoronyba vagy vékonyított házba épített konfigurációk hardvertartalma nagyon széles skálán mozog. Az alapmodell csupán 299 dollárba kerül, ebbe az árba Intel Celeron 450 processzor, Windows Vista Homa Basic, DVD-író, 2 GB DDR-800 RAM, 320 GB-os merevlemez és Intel GMA x4500 integrált grafikus vezérlő fért bele. Az összeállítás rugalmasan bővíthető, így akár Core 2 Quad Q9400 processzoros, 4 GB memóriával, 750 GB-os winchesterrel, Blu-ray meghajtóval és Radeon HD 4350-es kártyával felszerelt  gépet is hazavihetünk – természetesen jóval drágábban. Az új modellek már megrendelhetők, de várhatóan csak május végétől szállítják őket.

Nem lógnak ki a többi Inspiron közül az új, Mini 10v típusjelzéssel ellátott netbookok sem, legalábbis ami a színüket illeti, semmiképpen. Nem csoda, hogy ezeket a gépeket a gyártó főleg fiataloknak szánja. Beltartalmuk nem sokban tér el az átlagos netbookokétól, így nem meglepő a 10,1 hüvelykes, 1024x576 pixel felbontású kijelző, az 1,6 GHz-es Intel Atom N270 processzor vagy az 1 GB DDR memória. A maximum 160 GB-os winchesterrel vagy 16 GB-os SSD-vel rendelhető Inspiron Mini 10v előtelepített Windows XP-vel és Ubuntuval lesz kapható. Az új modell valamikor a nyáron érkezik, várhatóan 299 dolláros kezdőáron.

Fotó: TechConnect
Fotó: TechConnect

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés